SELAMAT DATANG DIUCAPKAN BUAT PENGUNJUNG SEKALIAN

Evo Plan Shopping


1. EVO Shopping Plan akan bermula secara rasmi pada bulan Mac 2010. 2. Pengaktifan Kad EVO Shopping adalah PERCUMA bagi kesemua ahli CBF228 yang telah mengaktifkan Kad Privilege CBF228 sebelum ini. Kad EVO Shopping akan mula diedarkan di kesemua rangkaian eMart bermula hujung bulan Februari 2010. Bagi yang belum mengaktifkan Kad Privilege CBF228, segeralah berbuat demikian di mana-mana rangkaian eMart hari ini juga. 3. Electronic Value (EV) daripada User Area ahli CBF228 boleh dipindahkan/ditopupkan ke Kad EVO Shopping secara PERCUMA!

Ciri-ciri Plan EVO SHOPPING: * Network yang sama * Kad e.Shopping akan diperkenalkan. EV sedia ada boleh dipindahkan ke kad tersebut tanpa sebarang had atau cas. * Pembelian hanya terhad kepada barangan berjenama CBF228 sahaja.

Kelayakan Pangkat Plan EVO SHOPPING * Manager = Punyai 5 Direct Refferal Distributor * Silver Manager = Punyai 5 Direct Refferal Manager * Gold Manager = Punyai 5 Direct Silver Manager * Diamond Manager = Punyai 3 Direct Gold Manager

EVO Shopping Rebate: Personal Rebate Sales ini adalah bergantung kepada jumlah pembelian peribadi ahli tersebut dalam tempoh sebulan bermula 1hb hingga 31hb. Rebate ini akan dimasukkan ke User Area ahli setiap 15hb dan dimasukkan ke akaun ahli sebagai EV. EV boleh dipindahkan semula ke Kad EVO Shopping

Kelebihan Plan EVO SHOPPING: * Sangat UNTUNG bagi yang suka menjual. Contohnya bagi yang mampu mencapai jualan 50,000 EV sebulan, modal + untung sudah dapat dari hasil jualan, tambahan 100% rebate akan dapat semula dalam tempoh 10 bulan! * Bagi yang mempunyai networking yang besar, pendapatan anda bukan hanya daripada Plan Booster sahaja. Malah pendapatan daripada Plan EVO SHOPPING ini mampu menandingi Plan Booster yang sekarang ini. * Satu peluang bagi existing members yang ambik pakej 900 EV sebelum ini untuk terus bersama syarikat. Mereka boleh mengembangkan network mereka melalui plan ini kerana daftar ahli hanya RM305 dan personal sales yang paling rendah adalah 150ev sahaja sebulan. Ingat, yang ambik pakej 900 ev hanya tinggal baki EV sebanyak 1425 EV sahaja sekarang. * Peluang untuk syarikat membuat untung melalui penjualan produk kepada ahli melalui Plan EVO SHOPPING ini. * EV yang diperoleh dari hasil Personal Rebate Sales boleh juga digunakan untuk top up ke Pakej Rebate sekarang. * Mampu menandingi marketing plan MLM lain yang terdapat di pasaran kerana sistem rebate nya yang belum pernah wujud lagi di pasaran sekarang!

No comments: