SELAMAT DATANG DIUCAPKAN BUAT PENGUNJUNG SEKALIAN

Si putih Melati

Teringat masa kecik-kecik nyanyi lagu ni. Siap main tepuk-tepuk ramai-ramai dgn sepupu. Ye la dulu blum popular lagi komputer.....pastu laptop.....pastu handset.....pastu tablets........smartphone dan banyak lagi la. Mudah utk budak2 sekarang, siap pilih couple pn senang dan bleh tukar jika rasa dh bosan.

video 
(sila pause dulu lagu di atas)

Jom kita karaoke walaupn sumbang kasi gegar rumah sebelah menyebelah.hehehe


Ini lah lirik biasa dulu-dulu yg popular


Tak sabar tggu baby girl


Skrang genap la 36 minggu bg isteriku mengandung kn anak pertama kami. Walau dh 5 tahun kami kahwin, tahun ke 5 ni la kami miliki jua. Mmg pada awalnya kami nak ambil anak angkat apabila 5 tahun kahwin. Tp belum masuk 5 tahun, kami dah dikurniakan zuriat yg perlu kami jaga. Tp aku mmg dh ada anak angkat tp mereka dah besar dan lain sikit nak jaga kebajikan mereka. 

Walau dh 5 tahun kahwin, aku rs ini lah debaran yang cukup mengegar seluruh jantung dan organ dalaman aku. 
Ye la aku takut skit menunggu bilakah masa baby tu akan lahir, adakah dia akan tggu ayahnya balik kerja dulu.
Itu la persoalan yang berada dalam minda aku sekarang.



Ini lah detik-detik yang mengembirakan aku sb dpt melihat orang yg bakal lahir nnt dan akan di sayangi sepenuhnya.
Persiapan untuk nya dh ready, awal2 lg perabih duit utk baby. 
Segalanya mmg terbaik utk baby, cuma susu je belum beli lagi.
Baby ambik susu kat ibu ye nanti. Nnt abah beli yg mana baby suka. Baby bgtau la


Last sekali buat scan sb dr awal dulu lg ssh nak kenal pasti jantina baby.
Doktor kata asyik kepit je, maybe malu abah tgk kot.
Jgn la malu2 nnt abah nak tlg ibu  jaga baby camne?
Akhirnya dpt tau jgk, jika betul lah rezeki ibu & abah nnt.
Dpt la abah syg baby girl dan cium baby girl. muaaahhhhhhhh

Nanti abah & ibu letak nama yg baik2 utk baby
ZAHRA ZAHIERA
sedap tak.......maknanya Bunga yang berkilau
tp nnt abah adjust lg sb bunya apa yg berkilau ni.....bunga telur kot yg letak pastik warna warni tu kot
Hahahahahaha

ZAHRA IZZATY
(Bunga Kemuliaan)

ZAHRA MAISARAH
(Bunga Ketenangan)

ZAHRA FATHIYA
(Bunga Kemenangan)

ZAHRA AIMUNI
(Bunga Keberkatan)

ZAHRA YUSRINA
(Bunga Kesenangan)

ZAHRA ERYNA
(Bunga Cantik)

Slamat tinggal Sayang.....

Awesome =D: Sad :'(: Hari ni mcm2 jadi kat aku , dah break dan hubungan dgn ayh angkt pun dah putus..Tapi x pa aku redha , dah ditakdir nak jdi mcm tu..Aku tt syg...




Cita-citaku Musnah, Impianku Bina


Lebih kurang macam ni la, cita-cita aku nak modifikasi kereta Saga FLX tidak kesampaian. Ini bermakna Tuhan nak aku simpan duit untuk cahaya mata pertama aku yg bakal dilahirkan nanti. Aku sungguh bersyukur dengan apa yg berlaku aku masih dapat lagi bernafas di dunia ini. Terkejut betul aku dgn tragedi yg menimpa aku dan isteri tercinta semasa pulang dr kg selepas mengundi tempoh hari. Berdegup  jantung aku dan ketar-ketar apabila keluar dr kereta memikirkan baby dalam perut isteriku. Baby sabar k, jgn nangis. Kesian dia terkejut masa di tidur waktu tu. Maklum la hujan masih turun dan sedap merasai hangat badan Ummi. Ambulans dtg terus je aku suruh isteriku pergi ke hospital walaupun dia masih boleh berjalan. Aku khuatir gegaran dan hentakan td menganggu keadaan baby di dalam. 
Aku dilanggar dr belakang dan merempuh kereta depan yg tak tau dia berhenti ke tak. 
Terdapat 4 buah kereta yg berlanggar dan dibelakang sebuah bas.
Kejadian berlaku berderet-deret dan kereta aku teruk disebabkan berada ditengah-tengah.
Video dibawah
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Sorry video ada masalah teknikal....panjang sgt.

Sabar je dulu
Boleh tgk photo yang ada http://youtu.be/jZTGLtMmYpE


Love U too




Tp kalau dicuri jugak mcm mana?
Boleh ke kekal bersama-sama........?

Ayah lah yang terbaik…
Walaupun dalam dunia ni, ada pelbagai jenis manusia yang bergelar ayah kan…


Walau teruk mana pun ayah kita tu…